000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00500nam a2200181 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
051215s1968 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
Z 188-1968 |
CDU |
CDU |
543 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Maier, H.G. |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Métodos modernos de análisis de alimentos |
EDICIÓN |
Edición |
1º |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Zaragoza |
Editorial |
:Acribia |
Data de publicación |
,1968 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
102 |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 2084 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Química analítica |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Familia Profesional de Química |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Falta ISBN |
-- |
1 |