Métodos modernos de análisis de alimentos (Rexistro nro. 1055997)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00500nam a2200181 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 051215s1968 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal Z 188-1968
CDU
CDU 543
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Maier, H.G.
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Métodos modernos de análisis de alimentos
EDICIÓN
Edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza
Editorial :Acribia
Data de publicación ,1968
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 102
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 2084
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Química analítica
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2005-12-15 Fondos Biblioteca 543 mét 543 MAI mét PER004000005385 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha