Métodos analíticos en alimentaria. Productos derivados de la uva (Rexistro nro. 1056235)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00526nam a2200169 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 060322s1983 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 43107-83
CDU
CDU 543
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa PANREAC
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Métodos analíticos en alimentaria. Productos derivados de la uva
Resto do título : aguardientes y sidras
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial :PANREAC
Data de publicación ,1983
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 196
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 12026
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Química analítica
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2006-03-22 Fondos Biblioteca 543 mét 543 PAN mét PER004000006247 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha