000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00602nam a2200193 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
060516s2001 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M 54311-2001 |
ISBN |
ISBN |
8484263010 |
CDU |
CDU |
641.55 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Sin Autor |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
El wok |
Resto do título |
: una forma de cocinar |
Autores |
/ [proyecto y realización, Thema Equipo Editorial] |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
:Todolibro |
Data de publicación |
,2001 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
79 p. |
Outras características físicas |
:il. col. |
Dimensións |
;21 cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 12462 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Recetas de cocina |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Familia Profesional de Hostelería y Turismo |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |