Manual de la carne (Rexistro nro. 1056479)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00449nam a2200169 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 070307s2003 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal VG-592-03
CDU
CDU 641.55
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Sin Autor
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Manual de la carne
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Vigo
Data de publicación ,2003
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 90
Dimensións ;23 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 12448
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Carnes
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Hostelería y Turismo
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2007-03-07 Fondos Biblioteca 641.55 MAN 2 641.55 MAN PER004000007625 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha