000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00476nam a2200169 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
070509s1999 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
B-21.701-99 |
CDU |
CDU |
543 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
PANREAC |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Métodos analíticos en alimentación |
Resto do título |
: Aceites y grasas |
EDICIÓN |
Edición |
1ª |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:PANREAC |
Data de publicación |
,1999 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
81 |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 11682 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Familia Profesional de Química |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Falta ISBN |
-- |
1 |