000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00473nam a2200145 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
080603s2007 sp g spa |
CDU |
CDU |
641.55 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Rosich, Enric |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Renovación |
Resto do título |
: ligereza, optimización, pureza, diversidad, facilidad |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:Montagud |
Data de publicación |
,2007 |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 14415 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Pastelería |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Familia Profesional de Hostelería y Turismo |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
Falta ISBN |
-- |
1 |