Enciclopedia del chocolate (Rexistro nro. 1058612)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00601nam a2200205 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 140410s2011 sp g spa
ISBN
ISBN 9788480769594
CDU
CDU 663.91
CDU
CDU 641.5
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Enciclopedia del chocolate
Autores / bajo la dirección de Frédéric Bau ; fotografías de Clay McLachlan
EDICIÓN
Edición 1ª ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial :Blume
Data de publicación ,2011
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 415 p.
Outras características físicas :il. col.
Dimensións ;28cm
Material anexo +1 DVD
NOTA XERAL
Nota xeral Índices
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Chocolate
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Chocolate
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Bau, Frédéric
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2014-04-10 Presuposto de Biblioteca 641.55 enc 641.55 ENC enc PER004000015027 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha