Fundamentos de microbiología de los alimentos (Rexistro nro. 1059766)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 00431nam a2200145 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 210527s2010 mx g spa |
OTROS IDENTIFICADORES | |
Número normalizado ou código | 9780849372593 |
CDU | |
CDU | 579 |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Fundamentos de microbiología de los alimentos |
Autores | / Bibek Ray Arun Bhunia |
EDICIÓN | |
Edición | 4ª |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Editorial | :McGraw-Hill de México |
Data de publicación | ,2010 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 352 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | Falta ISBN |
-- | 1 |
Retirado | Perdido | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da signatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Número de volume | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Manuel Antonio | CIFP Manuel Antonio | Sala préstamo | 2021-05-27 | Fondos Biblioteca | 579 | fun | 579 RAY fun | PER004000017047 | 2023-02-10 | 1 | Prestable |