MICROBIOLOGIA ALIMENTARIA: METODOLOGIA ANALITICA PARA ALIMENTOS Y (Rexistro nro. 332935)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00675nam a2200217 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 991231s1999 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 43288-1999
ISBN
ISBN 8479784245
CDU
CDU 614
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa PASCUAL ANDERSON, Mªdel Rosario e CALDERON, Vicent
MENCIÓN DE TÍTULO
Título MICROBIOLOGIA ALIMENTARIA: METODOLOGIA ANALITICA PARA ALIMENTOS Y
Resto do título : BEBIDAS
EDICIÓN
Edición 2
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación MADRID
Editorial :DIAZ DE SANTOS
Data de publicación ,1999
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión XXII, 441 p.
Dimensións ;24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 11683
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Microbiología
-- N/A-6226
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública Fonte de clasificación ou esquema Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Préstamos totais
        CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Aula 2022-05-12 BIBLIOTECA OER003000002187 2022-05-12   Prestable AULA 10   641 mic 641 PAS mic  
        CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel CIFP A Carballeira-Marcos Valcárcel Sala préstamo 2022-05-18 Biblioteca OER003000002212 2022-05-18   Prestable     579 mic 579 PAS mic  
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2006-03-21 Fondos Biblioteca PER004000006226 2023-02-10 1 Prestable     579 mic 579 PAS mic 5
        IES Monte Castelo IES Monte Castelo Sala préstamo 1899-12-31 Fondos Biblioteca LED003000004008 2022-01-25 1 Prestable SAUD.AM          

Coa tecnoloxía Koha