El arte de la fermentación (Rexistro nro. 717578)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00662nam a2200181 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 211115s2016 sp g spa
ISBN
ISBN 8484455645
CDU
CDU 663.1
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Katz, Sandor Ellix
MENCIÓN DE TÍTULO
Título El arte de la fermentación
Resto do título : una exploración en profundidad de los conceptos y procesos fermentativos de todo el mundo
Autores / Sandor Ellix Katz ; prólogo de Michael Pollan ; [traducción, Alejandro Pareja]
EDICIÓN
Edición 1ª ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Móstoles, Madrid
Editorial :Gaia
Data de publicación ,2016
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 540 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;24cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos fermentados
-- PER004-16854
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2021-03-18 Fondos Biblioteca 664 art 664 KAT art PER004000016854 2023-02-10 1 Prestable
        IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2021-11-15 Fondos Biblioteca 66 art 66 KAT art LED023000012866 2022-10-03 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha