000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00662nam a2200181 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
211115s2016 sp g spa |
ISBN |
ISBN |
8484455645 |
CDU |
CDU |
663.1 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Katz, Sandor Ellix |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
El arte de la fermentación |
Resto do título |
: una exploración en profundidad de los conceptos y procesos fermentativos de todo el mundo |
Autores |
/ Sandor Ellix Katz ; prólogo de Michael Pollan ; [traducción, Alejandro Pareja] |
EDICIÓN |
Edición |
1ª ed |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Móstoles, Madrid |
Editorial |
:Gaia |
Data de publicación |
,2016 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
540 p. |
Outras características físicas |
:il. |
Dimensións |
;24cm |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentos fermentados |
|
-- |
PER004-16854 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |