Microbiología Alimentaria (metodología analítica para alimentos y bebidas) (Rexistro nro. 776313)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00719nam a2200229 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 130618s1992 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M:9.460-1992
ISBN
ISBN 8479780304
CDU
CDU 579
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Pascual Anderson, Mª del Rosario
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Microbiología Alimentaria (metodología analítica para alimentos y bebidas)
Autores / Pascual Anderson, Mª del Rosario
EDICIÓN
Edición
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Díaz de Santos
Data de publicación ,1992
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 360
Outras características físicas :non
Dimensións ;24cm
NOTA XERAL
Nota xeral Indice
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 4002
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Microbiología
-- N/A-7148
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Nota pública Préstamos totais
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2007-01-09 Fondos Biblioteca 579.2 mic 579.2 PAS mic PER004000007148 2023-02-10 1 Prestable   2
        IES Moncho Valcarce IES Moncho Valcarce Aula 2013-06-18 Fondos Biblioteca 579 mic 579 PAS mic CED006000017416 2022-10-19 1 Prestable Laboratorio Microbioloxía  

Coa tecnoloxía Koha