Cocinología. La ciencia de cocinar (Rexistro nro. 1036165)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00506nam a2200157 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 221018s2017 go g spa
ISBN
ISBN 9780241341780
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Farrimond, Stuart
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Cocinología. La ciencia de cocinar
Autores / Stuart Farrimond
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación London
Editorial :Penguin Random House
Data de publicación ,2017
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Libro Informativo
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentos
Subdivisión xeral Composición
Subdivisión de forma Tablas
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Ciencia
Subdivisión de forma Obras de divulgación
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Fonte de clasificación ou esquema
      Consulta en sala CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2025-01-31 fondos propios 641.55 coc   641.55 FAR coc PER004000018335 2025-01-31   Prestable  
        IES do Castro IES do Castro Sala préstamo 2022-10-18 Fondos Biblioteca 641 coc 1 641 FAR coc PED044000022619 2023-02-03 1 Prestable  

Coa tecnoloxía Koha