Microbiología enológica (Rexistro nro. 1056107)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00672nam a2200205 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 060208s1992 sp g spa
ISBN
ISBN 8471143755
CDU
CDU 663
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Suárez Lepe, José Antonio
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Microbiología enológica
Resto do título : fundamentos de vinificación
Autores / José Antonio Suárez Lepe, Baldomero Iñigo Leal
EDICIÓN
Edición 2ª ed. rev
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Mundi-Prensa
Data de publicación ,1992
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 547 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 9195
NOTA XERAL
Nota xeral Indice Bibliografía
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Microbiología industrial
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2006-02-08 Fondos Biblioteca 663 mic 663 SUA mic PER004000005861 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha