Química de los alimentos (Rexistro nro. 1056204)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00634nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 060309s1999 sp g spa
ISBN
ISBN 9684441525
CDU
CDU 664
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Badui Dergal, Salvador
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Química de los alimentos
Autores / Salvador Badui Dergal ; con la colaboración de Héctor Bourges Rodríguez, Antonio Anzaldúa Morales
EDICIÓN
Edición 3ã ed
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación México
Editorial :Addison Wesley Longman
Data de publicación ,1999
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 648 p.
Dimensións ;23 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 12440
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Química
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2006-03-09 Fondos Biblioteca 664 quí 1 664 BAD quí PER004000006146 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha