000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00881nam a2200217 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
070529s1997 sp g spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
B 24082-1997 |
ISBN |
ISBN |
847901086x |
CDU |
CDU |
613.2 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Sin Autor |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La gran guía de la composición de los alimentos |
Resto do título |
: :Todos los datos sobre el contenido nutritivo de los alimentos. Ideales para regímenes de adelgazami |
Autores |
/ Equipo de Alimentación de la Universidad J. Liebig de Giessen (Alemania) ; [Ibrahim Elmadfa (coord.) ; traducción, Octavi Piulats (tablas), Brigitte Hansmann (textos)] |
EDICIÓN |
Edición |
5ª ed., |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Barcelona |
Editorial |
:Integral |
Data de publicación |
,1997 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
95 p. |
Dimensións |
;19x22 cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 6022 |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Índice ´Integral´ Bibliografía: p. 95 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Dietética |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Bachillerato |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |