000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00612nam a2200169 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
110922s2007 mx g spa |
ISBN |
ISBN |
9786070501609 |
CDU |
CDU |
641.55 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Maincent, Michel |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La cocina de Referencia |
Resto do título |
: Manual para profesores estudiantes y profeisonales |
Autores |
/ Tomo I tecnicas y preparaciones base |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Mexico |
Editorial |
:Limusa |
Data de publicación |
,2010 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
pg. 612 |
Dimensións |
;29,6 X 21 .cm |
NOTA XERAL |
Nota xeral |
Número de rexistro antíguo: 16620 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
C.M. Cociña e gastronomía: Preelaboración e conservación de alimentos |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
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