Técnicas culinarias (Rexistro nro. 1058259)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00553nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 111005s2011 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 25177-2011
ISBN
ISBN 9788497328203
CDU
CDU 641.55
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Crespo, Elena
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Técnicas culinarias
Autores / Elena Crespo y Nabor González
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Paraninfo
Data de publicación ,2011
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 186 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 16688
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia C.S. Restauración
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa González, Nabor
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2011-10-05 Fondos Biblioteca 641.55 téc 641.55 CRE téc PER004000014123 2023-02-10 1 Prestable
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2012-09-26 Fondos Biblioteca 641.55 téc 641.55 CRE téc PER004000014626 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha