Procesos de elaboración culinaria (Rexistro nro. 1058389)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00640nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 120926s2011 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 35627-2011
ISBN
ISBN 9788497567664
CDU
CDU 641.55
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Mayor Rivas, Gustavo
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Procesos de elaboración culinaria
Autores / Gustavo Mayor Rivas, David Mayor Rivas, Víctor J. Navarro Tomás
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Síntesis
Data de publicación ,2011
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 268 p.
Outras características físicas :il. bl. y n.
Dimensións ;24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 17209
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia C.M. Cociña e gastronomía
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Navarro Tomás, Víctor José
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2012-09-26 Fondos Biblioteca 641.55 pro 641.55 MAY pro PER004000014624 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha