Botánica para cócteles : (Rexistro nro. 1959403)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 02028nam a2200277 i 4500
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA
Campo fixo de descrición física ta
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 250612e202505 spc||||e |||| 001 0 spa|
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 4658-2025
ISBN
ISBN 9788419851833
CDU
CDU 663.2/.5
CDU
CDU 663.83
CDU
CDU 663.87
CDU
CDU 581.6
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Stewart, Amy
Termo indicativo de función autor/a
-- 109732
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme The Drunken Botanist: The Plants That Create the World´s Great Drinks
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Botánica para cócteles :
Resto do título las plantas que han dado origen a las mejores bebidas del mundo
Autores /Amy Stewart ; traducción de Ana Herrera Ferrer
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Salamandra
Data de publicación , 2025
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 407 p.
Outras características físicas : il.
Dimensións ; 23 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Tít. orixinal: The drunken botanist : the plants that create the world's great drinks
RESUMO
Resumo O sake naceu do gran do arroz, o whisky escocés xurdiu da cebada, o tequila do agave, o ron da cana de azucre, o bourbon do millo... Amy Stewart explora aquí a vertixinosa variedade de herbas, flores, árbores, froitas e fungos que os seres humanos, grazas ao enxeño, a inspiración ou a desesperación, lograron transformar en alcol. De todas as plantas extraordinarias e misteriosas que se fermentaron e destilado, algunhas son perigosas, outras son absolutamente sorprendentes e unha é tan antiga como os dinosauros, pero todas contribuíron dunha forma definitiva ás nosas tradicións e a nosa historia. Con máis de cincuenta receitas de bebidas e consellos de cultivo para amantes da xardinería, esta obra, fascinante mestura de bioloxía, química, historia e coctelería, é o invitado imprescindible en calquera reunión social ou familiar, onde non faltan as mellores receitas para preparar os cócteles máis especiais, desde un Margarita clásico ata un Manhattan, un Cóctel de vermut, un Café irlandés de Boa Vista ou un Negroni, entre moitos outros.
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia cócteles
-- 170254
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia botánica
-- 10186
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia servizos en restauración
-- 270396
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Herrera Ferrer, Ana
Termo indicativo de función tradutor/a
-- 68857
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Prestado Data da última consulta Data do último préstamo Tipo de ítem de Koha
          CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2025-09-24 Fondos propios 663.87(581) bot 1 663.87(581) STE bot PER004000018470 2025-10-17 2025-10-02 2025-10-02 Prestable

Coa tecnoloxía Koha