Elaboración de confitería y otras especialidades (Rexistro nro. 982557)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00895nam a2200301 c 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 180803s2018 sp a | |||| 000 0 spa
-- MON18
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 18897-2018
-- Oficina Depósito Legal Madrid
ISBN
ISBN 9788491711933
-- (OCoLC)1103678577
-- SpMaBN
-- SpMaBN
-- rda
-- LED023
CDU
CDU 664.68
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa García Costejà, Jordi
-- aut
-- 81332
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Data de publicación ,2018
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Elaboración de confitería y otras especialidades
Autores Jordi García Costejà, Ferran Masip Clarà
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 184 páginas
Outras características físicas ilustraciones (color)
Dimensións 26 cm
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Repostería
-- embne
-- 56829
-- Manuales de formación
-- tgfbne
-- 81333
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Masip Clarà, Ferran
-- aut
-- 81334
-- LED023
-- PER004-16943
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
-- MON1905
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha Fonte de adquisición Préstamos totais Data do último préstamo Número de volume
          CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2021-04-19 664 ela 664 GAR ela PER004000016943 2023-06-26 Prestable Fondos Biblioteca 8 2023-02-17 1
          IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2022-12-02 64 ela 64 GAR ela LED023000013224 2022-12-02 Prestable        

Coa tecnoloxía Koha