Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La gran cocina de la carne / idea y realización, Christian Teubner ; parte histórica, Sybil Gräfin Schönfeldt ; parte enciclopédica, Werner Frey ; con la cocina práctica de Eckart Witzigmann

Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: León :Everest ,2008 Edición: 4ª ed.Descrición: 144 p. :il. col. ;30 .cm.ISBN: 9788424124007.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CIFP Manuel Antonio
Sala préstamo
641.55 TEU gra 1 Dispoñible PER004000014044

Número de rexistro antíguo: 16621

En la cub.: guía completa para la compra, manipulación y preparación de la carne de vacuno, desde los chuletones hasta los rollos y guisos

Coa tecnoloxía Koha