Química de los alimentos / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; [traducción, José Fernández-Salguero Carretero, Juan Luis de la Fuente Moreno, Pascual López Lorenzo]
por Belitz, Hans-Dieter.
Tipo: LibroEditor: Zaragoza :Acribia ,2012 Edición: 3ª ed.Descrición: XXVII, 910 p. :il., gráf. ;27 cm.ISBN: 9788420011622.Materia(s): Análisis | C.S. Análise e control de calidade | AlimentosTipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | CIFP Manuel Antonio Sala préstamo | 543 BEL quí | 1 | Dispoñible | PER004000014816 |
|
Número de rexistro antíguo: 17393
Título original: Lehrbuch der Lebensmittelchemie. 6. Aufl.; traducido del inglés: Food chemistry. 4th ed.