Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Química de los alimentos / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; [traducción, José Fernández-Salguero Carretero, Juan Luis de la Fuente Moreno, Pascual López Lorenzo]

por Belitz, Hans-Dieter.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Zaragoza :Acribia ,2012 Edición: 3ª ed.Descrición: XXVII, 910 p. :il., gráf. ;27 cm.ISBN: 9788420011622.Materia(s): Análisis | C.S. Análise e control de calidade | Alimentos
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CIFP Manuel Antonio
Sala préstamo
543 BEL quí 1 Dispoñible PER004000014816

Número de rexistro antíguo: 17393

Título original: Lehrbuch der Lebensmittelchemie. 6. Aufl.; traducido del inglés: Food chemistry. 4th ed.

Coa tecnoloxía Koha