Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos (Rexistro nro. 1056581)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00588nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 070509s19821989sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal Z. 1465-1982
ISBN
ISBN 8420005126
CDU
CDU 664
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Cheftel, Jean-Claude
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza
Editorial :Acribia
Data de publicación ,1982
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 577 p.
Dimensións ;24 x 17 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 10243
NOTA XERAL
Nota xeral Bibliografía: p. 397-398. - Indices
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Familia Profesional de Química
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha Préstamos totais Data do último préstamo
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2007-05-09 Fondos Biblioteca 664 int 664 CHE int PER004000008120 2023-02-10 1 Prestable    
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2006-03-30 Fondos Biblioteca 664 int 664 CHE int PER004000006279 2023-04-25 1 Prestable 1 2023-04-13

Coa tecnoloxía Koha