Técnicas culinarias (Rexistro nro. 1058269)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00567nam a2200205 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 111006s2010 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M-9819-2010
ISBN
ISBN 9788446031376
CDU
CDU 641.55
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Gil Martínez, Alfredo
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Técnicas culinarias
Autores / Ciclos formativos
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Akal
Data de publicación ,2010
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 127 p.
Dimensións ;26,5 X 19,5 .cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 16694
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia C.S. Restauración
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cocina
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Alimentación
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Préstamos totais Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2011-10-06 Fondos Biblioteca 641.55 téc 1 641.55 GIL téc PER004000014139 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha