Preelaboración y conservación de los alimentos (Rexistro nro. 1058390)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00603nam a2200193 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 120926s2011 sp g spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal AS 731-2011
ISBN
ISBN 9788497328180
CDU
CDU 641.55
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Armendáriz Sanz, José Luis
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Preelaboración y conservación de los alimentos
Autores / José Luis Armendáriz Sanz
EDICIÓN
Edición 1ª ed., 1ª impr.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Paraninfo
Data de publicación ,2011
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 353 p.
Outras características físicas :il.
Dimensións ;24 cm
NOTA XERAL
Nota xeral Número de rexistro antíguo: 17201
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia C.M. Cociña e gastronomía
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        CIFP Manuel Antonio CIFP Manuel Antonio Sala préstamo 2012-09-26 Fondos Biblioteca 641.55 pre 641.55 ARM pre PER004000014628 2023-02-10 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha