Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Tratado artesano de pastelería salada y cocina fría : Como Presentar piezas de carne.Fondos y salsas- Realización de buffets y Recepciones / Denis Ruffel, junto a Roland Bilheux y Alain Escoffier ; bajo la dirección de Pierre Michalet ; [traducción, Yolanda Chaves]

por Ruffel, Denis; Escoffier, Alain; Michalet, Pierre.
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Barcelona :Garriga ,1995 Edición: Ed. 1995.Descrición: 4 v. :il. col. ;33 cm.ISBN: 8470791370.Materia(s): Cocina | Familia Profesional de Hostelería y Turismo
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CIFP Manuel Antonio
Sala préstamo
641.55 RUF tra 1 Dispoñible PER004000007422

Número de rexistro antíguo: 12504

Coa tecnoloxía Koha