Tratado artesano de pastelería salada y cocina fría : Como Presentar piezas de carne.Fondos y salsas- Realización de buffets y Recepciones / Denis Ruffel, junto a Roland Bilheux y Alain Escoffier ; bajo la dirección de Pierre Michalet ; [traducción, Yolanda Chaves]
por Ruffel, Denis; Escoffier, Alain; Michalet, Pierre.
Tipo: LibroEditor: Barcelona :Garriga ,1995 Edición: Ed. 1995.Descrición: 4 v. :il. col. ;33 cm.ISBN: 8470791370.Materia(s): Cocina | Familia Profesional de Hostelería y TurismoTipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | CIFP Manuel Antonio Sala préstamo | 641.55 RUF tra | 1 | Dispoñible | PER004000007422 |
|
Número de rexistro antíguo: 12504